top of page
Donation Menu Anchor
Dhuroni Tani

Dhurimi i shërbimeve ose mallrave të biznesit është një mënyrë e shkëlqyer për të mbështetur programet tona dhe për të na ndihmuar të ndërtojmë një agjenci të klasit botëror që na ndihmon të bëjmë një ndryshim në jetën e atyre që u shërbejmë.

Ne mbështetemi në bujarinë e donatorëve për të financuar programet tona të bursave dhe për të mbushur boshllëqet në programet e financimit.  Dhuratat një herë dhe donacionet e vazhdueshme na ndihmojnë të bëjmë një ndryshim në jetën e atyre që u shërbejmë.   

Faleminderit për dhurimin!

Cream Polaroid Heart-Shaped Photo Collage(2)_edited.jpg
Dhënia monetare

Të gjitha transaksionet me kartë krediti përpunohen në mënyrë të sigurt përmes PayPal duke përdorur kartat Visa, Mastercard, American Express ose Discover.

Nëse ju dëshironi për të dhuruar me çek ose të holla duke përdorur postë të rregullt, ju lutem mail dhurimin tuaj për mundësi të reja Shtabin , Attn: Donacionet. Nëse jeni duke bërë një donacion për të përfituar një program specifik ose mbledhje fondesh, ju lutemi përfshini atë informacion në fushën e shënimeve të kontrollit.

Dhuroni në kujtim ose për nder të

Të gjitha të ardhurat nga donacioni juaj do të drejtohen në programin tuaj të zgjedhur. Ju lutemi, vini re programin të cilit do t'i dhuroni dhe individin për të cilin do të bëhet dhurimi në fushën e Përshkrimit të dhurimit (p.sh. Dhurim për ushqimet në rrota në kujtim të John J. Smith).

Donacion i Fondit të Bursave

Fondet e bursave të mundësive të reja kanë rezultuar në mbi 875,000 dollarë në çmime të bursave lokale që nga viti 1985.  Të gjitha të ardhurat nga kontributi juaj do të përdoren për financimin e bursave lokale. 

Dhurim Programi

Të gjitha të ardhurat nga kontributi juaj do të përdoren për të financuar programin që ju specifikoni. Ju do të jeni në gjendje të specifikoni programin gjatë blerjes.

Sponsorizoni një vakt të Falënderimeve

Dhurimi juaj do të ndihmojë në sigurimin e një vakti ushqyes të Ditës së Falënderimeve për një familje që jeton në zonën më të madhe të Meriden këtë sezon festash.  Donacionet pranohen gjatë gjithë vitit.

Dhurimi i ushqimit për kafshët për kafshët

Programi Animeals pranon donacione të ushqimit për kafshët shtëpiake.  Në zonën e Waterbury, ushqimi për kafshët shtëpiake mund të hidhet në Qendrën e Senior Naugatuck (300 Meadow Street në Naugatuck); Middlebury Senior Center (1172 Whittemore Road në Middlebury); Woodbury Senior Center (265 Main Street në jug në Woodbury); Prospect Senior Center (6 Center Street në Prospect); Southbury Senior Center (561 Main Street South në Southbury); dhe në New Opportunities Senior Nutrition Services të vendosura në 232 North Elm Street në Waterbury.

Për më shumë informacion, telefononi Senior Nutrition Services në (203) 757-7738 ose email Nutrition@NewOppInc.org .

Dhuroni automjetin tuaj për të përfituar Ushqimet në Rrota

Dhuroni makinën tuaj të përdorur, furgonin, kamionin, varkën me një rimorkio ose mjet rekreativ në programin "New Opportunities" Meals On Wheels përmes Shoqatës Meals On Wheels of America .  Për të dhuruar automjetin tuaj thjesht plotësoni formularin në faqen e internetit Meals On Wheels Association of America.

Për më shumë informacion, telefononi Senior Nutrition Services në (203) 757-7738 ose email Nutrition@NewOppInc.org .

Vazhdoni te formulari i dhurimit »

Dhuroni lodra në makinën tonë të lodrave për pushime

Mundësi të reja Pushime Toy Drive  përfitojnë djemtë dhe vajzat, nga të porsalindurit deri në 15 vjeç, që jetojnë në zonën më të madhe të Waterbury.  Si sponsor individual ose organizativ, ju mund të ndihmoni duke dhuruar lodra të reja të pambështjella për djem ose vajza deri në moshën 15 vjeç në çdo kohë gjatë gjithë vitit.

Për më shumë informacion, dërgoni email në ToyDrive@NewOppInc.org .

.

bottom of page