top of page

Misioni i Mundësive të Reja është të përmirësojë cilësinë e jetës për individët ekonomikisht të pafavorizuar duke ofruar burimet e nevojshme për të rritur standardin e tyre të jetesës, për të nxitur vetë-përmirësimin dhe për të maksimizuar vetë-fuqizimin.  Ne e kemi ndjekur këtë mision për dekada dhe jemi shumë krenarë për përparimin që komuniteti ynë ka bërë ndër vite.

 

Ne kemi qenë me fat, gjatë viteve, që kemi bashkëpunuar me shumë organizata që ndajnë misionin tonë - dhe përkushtimin tonë - për të bërë një ndryshim në komunitet.  Kontributet e organizatave tona partnere kanë bërë të mundur përmirësimin e jetës së mijëra banorëve të Konektikatit Qendror.  Dhe, ne e dimë se nuk mund t'i bëjmë të gjitha vetëm; Duke punuar së bashku me partnerët tanë, të gjithë ne kemi një ndikim më të madh sesa mund të punonim vetëm.

 

Nëse jeni pjesë e një klubi, një grupi, një kompanie, fondacioni - çdo organizatë e interesuar të bashkohet me ne për të bërë një ndryshim kaq të rëndësishëm në këtë komunitet, ju lutem më kontaktoni, William Rybczyk, President i Mundësive të Reja në wrybczyk@newoppinc.org .  Unë premtoj vullnetin tuaj, interesin dhe idetë për partneritet me NOI për të përmirësuar jetën e kaq shumë njerëzve, do të tërheqin vëmendjen time personale.

AEnB2UqR9d371FRsSjqwMBCKU1p6E54etoW7iKhZaK7ZJ4_bASR_GtHHpbqFz0XLxuJ9cCBOJrmo9Sf62j72r3Nt-R
bottom of page