top of page

Qytetet:

Ushqimi në rrota
Fatherhood.webp

Senior Nutrition Services u ofron individëve në rajonet e Luginës Qendrore të Naugatuck dhe Luginës Housatonic një shumëllojshmëri shërbimesh ushqimore, secila përkujdeset për një segment të ndryshëm të popullsisë së moshuar. SNS ofron ushqime në shtëpi në Greater Waterbury & Zonat Danbury, dhe në qendrat dhe restorantet e zgjedhura në zonën e Greater Waterbury. Shërbimet e ofruara që i ndihmojnë të moshuarit të qëndrojnë të pavarur gjatë marrjes së vakteve ushqyese dhe specifike për dietën përfshijnë: Vaktet me rrota, Kafenetë e komunitetit për të moshuarit dhe darkën për të moshuarit.Meals On Wheels në shtëpi - jep dy vakte në ditë deri në shtatë ditë në javë për të moshuarit, 60 vjeç e lart, të cilët jetojnë në Greater Waterbury dhe zonat Greater Danbury.


Ata nën 60 vjeç me kushte të veçanta mund të kualifikohen gjithashtu. Menutë për vaktet janë të formuluara posaçërisht nga një dietolog i regjistruar. Opsionet e disponueshme të dietës përfshijnë dietë të rregullt, të copëtuar & amp; bluar, me natrium të ulët / kolesterol të ulët, dieta diabetike, me mbetje të ulët, laktozë të ulët dhe dietat renale. Me dorëzimin ditor, marrësit marrin një vakt të nxehtë si dhe një darkë ose meze të lehtë. Meals On Wheels gjithashtu ofron ushqimin e një dite për një emergjencë të tillë si moti i keq kur dorëzimi mund të jetë i pamundur. Ai përbëhet nga një vakt i ngrirë dhe një vakt i qëndrueshëm në raft.

Senior Nutrition Services u ofron individëve në rajonet e Luginës Qendrore të Naugatuck dhe Luginës Housatonic një shumëllojshmëri shërbimesh ushqimore, secila përkujdeset për një segment të ndryshëm të të moshuarve popullsi. SNS ofron ushqime në shtëpi në Greater Waterbury & Zonat Danbury, dhe në qendrat dhe restorantet e zgjedhura në zonën e Greater Waterbury. Shërbimet e ofruara që i ndihmojnë të moshuarit të qëndrojnë të pavarur ndërkohë që marrin ushqime ushqyese dhe specifike për dietë përfshijnë: Vaktet me rrota, Kafenetë e komunitetit të të moshuarve dhe darka për të moshuarit.

.

.

Na kontaktoni

Greater Waterbury

  • (203) 757-7738

Kërkesat e pranueshmërisë

Mosha 60 vjeç ose më e vjetër; Maksimumi i të ardhurave; Vendbanimi


Programe të ngjashme

Liçensë

Shërbime të tjera

  • Kërkim në Google
  • Reklamoni me ne çfarë të bëni?
  • Reklamoni me ne.
  • Reklamoni me ne! Na kontaktoni për më shumë detaje.
  • Reklamoni me ne. Na kontaktoni për më shumë detaje.
  • Reklamoni me ne. Na kontaktoni për më shumë detaje.

Shkarkimet

.

bottom of page