top of page

Qytetet:

Ushqimi i kafshëve.
Fatherhood.webp
Butoni

New Opportunities Meals On Wheels, nëpërmjet Animeals, do të ofrojë gjithashtu ushqime për kafshët shtëpiake në baza ditore sipas kërkesës pa pagesë shtesë.

Ushqimi për kafshët shtëpiake për programin ofrohet nga sponsorizimet e biznesit dhe donacionet individuale nga publike.

.

.

Na kontaktoni

Greater Waterbury

  • (203) 757-7738

Kërkesat e pranueshmërisë

Shihni Ushqimet në Rrota


Programe të ngjashme

Liçensë

Shërbime të tjera

Shkarkimet

.

bottom of page