top of page

Qytetet:

Dine i moshuar.
Fatherhood.webp
Butoni

Senior Dine është një program ushqimor për ngrënie i disponueshëm për këdo nga mosha 60 vjeç e lart, pavarësisht nga të ardhurat, që jeton në zonat Greater Waterbury ose Greater Danbury. Zhvilluar nga New Opportunities Senior Nutrition Services, të moshuarit mund të darkojnë në çdo restorant pjesëmarrës. Dinerët mund të vizitojnë gjithashtu cilindo nga restorantet e përcaktuara në një gamë fleksibël të orëve të specifikuara dhe të zgjedhin nga një sërë vaktesh të shumëfishta të shijshme dhe ushqyese në menunë speciale Senior Dine. Dhurimi i sugjeruar për ushqimin është 3,50 deri në 5,00 dollarë për person, në varësi të të ardhurave. Ndërsa disa nga restorantet e përfshira ofrojnë këto ushqime gjatë orëve që variojnë nga një drekë herët deri në një drekë shumë vonë, të tjerët janë të hapur për mëngjes dhe një darkë të hershme gjithashtu. Senior Dine lehtësohet pasi atyre në program u jepet kartela e tyre e debitit Senior Dine, të cilën restoranti e fshin kur personi është gati të paguajë për mëngjesin, drekën ose darkën. Ja se si funksionon programi:

  • Kontaktoni Senior Nutrition Services dhe tregojuni atyre se dëshironi një takim për t'u bashkuar me Senior Dine.
  • Ata që bashkohen do të dorëzojnë një formular porosie dhe japin dhurimin e tyre të parë, bazuar në numrin e vakteve që dëshirojnë të paguajnë në atë kohë.
  • Senior Dine do të arrijë me postë. Karta mund të përdoret brenda 24 orëve nga marrja.
  • Pasi një i moshuar të ketë kartën e tij të identifikimit, donacione shtesë mund të dërgohen te Senior Nutrition Services me postë, ose online, në plotësoni sasinë origjinale pasi konsumohet duke ngrënë në vendet e Senior Dine.

Anëtarët e Senior Dine mund të përdorin kartat e tyre në çdo restorant të specifikuar gjatë orarit të darkës së të moshuarve. Më poshtë është procesi i lehtë i cili do t'u mundësojë të moshuarve të shijojnë ushqime të freskëta, ushqyese ndërsa shoqërohen dhe kënaqen me një shpenzim relativisht të vogël:

  • Karta Senior Dine duhet t'i paraqitet serverit përpara duke porositur.
  • Serveri do të rrëshqasë kartën për të regjistruar kreditet e paguara për vaktin dhe do t'i japë restorantit faturën. Asnjë para nuk shkëmbehet.
  • Fatura do të tregojë sa kredite për ngrënie kanë mbetur në kartë. Pasi të keni zbritur në vetëm dy kredite, është koha për të dërguar një donacion i cili do të regjistrohet si kredite shtesë në kartën e personit.
  • Ndërsa donacioni i sugjeruar është 3,50 deri në 5,00 dollarë për vakt (në varësi të të ardhurave). vaktet vlerësohen në 7,50 dollarë. Të moshuarve u kërkohet të japin bakshish për serverët e tyre bazuar në vlerën e plotë të vaktit dhe jo në vlerën e dhurimit.

Si individët dhe grupet e moshës së duhur janë të mirëpritur të bashkohen. Kartat Senior Dine gjithashtu bëjnë një dhuratë mirëseardhjeje. Për më shumë informacion telefononi Senior Nutrition Services në (203) 757-7738 ose email Nutrition@NewOppInc.org.

.

.

Na kontaktoni

Greater Waterbury

  • (203) 757-7738

Greater Torrington

  • (203) 757-7738

Kërkesat e pranueshmërisë

Mosha 60 vjeç e lart


Programe të ngjashme

Liçensë

Shërbime të tjera

Shkarkimet

.

bottom of page