top of page

Qytetet:

Programi i vullnetarëve në pension dhe të moshuar (RSVP).
Fatherhood.webp
Butoni

RSVP Koordinon vendosjen e vullnetarëve të moshës 55 vjeç e lart në organizata jofitimprurëse publike dhe private në të gjithë Luginën Qendrore të Naugatuck, Litchfield Hills dhe rajonet veriperëndimore të CT.

.

.

Na kontaktoni

Greater Waterbury

  • (203) 575-4220

Greater Torrington

  • (203) 575-4220

Kërkesat e pranueshmërisë

Mosha 55 vjeç e lart


Programe të ngjashme

Liçensë

Shërbime të tjera

Shkarkimet

.

bottom of page