top of page

Qytetet:

Fillimi i Ri i Shërbimeve të Strehimores dhe Mikpritjes së Emergjencave.
Fatherhood.webp
Butoni

Shërbimet e strehës urgjente u ofrohen burrave beqarë, grave beqare dhe familjeve me fëmijë, të cilët pa këtë program do të banonin në rrugë. Shtatëdhjetë shtretër janë ndarë për Shërbimet e Strehimores Emergjente. Shërbimet e ofruara përfshijnë strehimin, koordinimin e shërbimit në komunitet, asistencën për punësim, trajnimin profesional, referimet mjekësore, këshillimin, trajtimin/referimin e abuzimit me substancat dhe aktivitetet rekreative. Rezidenca do të bazohet në arritjen e masave specifike të rezultatit individual. Shërbimet e menaxhimit të rasteve ofrohen nga menaxherët e rasteve dhe i referohen shërbimeve të kolateralit për shërbime shtesë. Ofrohet një vakt në mbrëmje. Punëtoritë, sesionet e këshillimit dhe takimet e AA/NA/CA mbahen në vend në strehimore. Qasja për rezidencë koordinohet përmes 211 The Hospitality Center at New Beginnings u shërben familjeve mysafire jostrehuese dhe individëve në komunitet që janë të pastrehë ose që jetojnë në varfëri. Në New Beginnings ata do të jenë në gjendje të bëjnë një dush të nxehtë, të lajnë rrobat, të përdorin një kompjuter, të bëjnë telefonata, të mbledhin postë, një zonë freskuese për ditët e nxehta të verës, pije freskuese dhe ushqime të lehta nga e hëna në të premte dhe të shijojnë një pushim të shkurtër nga dita. lufton.

.

.

Na kontaktoni

Greater Meriden

  • (203) 634-1734

Kërkesat e pranueshmërisë

Programe të ngjashme

Liçensë

Shërbime të tjera

Shkarkimet

.

bottom of page