top of page

Qytetet:

Strehimi mbështetës Meriden.
Fatherhood.webp
Butoni

Programi i Strehimit në zonë të shpërndarë u shërben individëve që jetojnë me aftësi të kufizuara të dokumentuara dhe familjeve të tyre, në komunitetet Greater Meriden. Specialistët ndihmojnë familjet në ndërmjetësimin e qiramarrësit/qiradhënësit dhe ofrojnë shërbime të menaxhimit të rasteve.

.

.

Na kontaktoni

Kërkesat e pranueshmërisë

Kufizimet e të ardhurave


Programe të ngjashme

Liçensë

Shërbime të tjera

Shkarkimet

.

bottom of page