top of page

Qytetet:

Banka e pelenave - për të rritur.
Fatherhood.webp
Butoni

Diaper Bank of Connecticut ka punuar për më shumë se 15 vjet për të rritur ndërgjegjësimin se shumë në komunitetin tonë nuk kanë akses në nevojat bazë që janë thelbësore për individët' jetëgjatësi. Puna jonë ndihmon për të siguruar:

  • familjet kanë mjaft pelena për foshnjat dhe të vegjlit e tyre,
  • individët të kenë akses në furnizimet e periudhës dhe
  • të rinjtë dhe të moshuarit në nevojë mund të aksesojnë produktet e mosmbajtjes. Askush nuk duhet të shqetësohet për përballimin e këtyre nevojave themelore.

Për Programin e Foshnjave/Fëmijëve, ju lutemi shikoni detajet këtu.

Për programin për të rritur, ju lutemi shikoni detajet këtu.

.

.

Na kontaktoni

Greater Waterbury

  • (203) 575-9799

Greater Torrington

  • (860) 482-9749

Kërkesat e pranueshmërisë

Programe të ngjashme

Liçensë

Shërbime të tjera

Shkarkimet

.

bottom of page