top of page

Qytetet:

Shërbimet e punës në shtëpi.
Fatherhood.webp
Butoni

Programi Chore i ndihmon pleqtë e dobët të mbajnë një jetë të pavarur duke ofruar shërbime për riparime të vogla në shtëpi, punë në oborr dhe shërbime pastrimi. Shërbimet ofrohen në zonën Qendrore të Luginës Naugatuck.

.

.

Na kontaktoni

Greater Waterbury

  • (203) 575-4268

Greater Torrington

  • (203) 575-4268

Kërkesat e pranueshmërisë

Mosha 60 vjeç e lart


Programe të ngjashme

Liçensë

Shërbime të tjera

Shkarkimet

.

bottom of page