top of page
Vonesat dhe mbylljet e motit

Kjo faqe do të përditësohet me informacione për mbylljen e motit dhe emergjencave për zyrat dhe shërbimet e Mundësive të Reja. Kjo faqe mund të gjendet duke vizituar NewOppInc.org/closings ose duke lundruar te Rreth nesh > Vonesat dhe mbylljet e motit.  Ju lutemi shënoni këtë faqe për informacion në lidhje me mbylljet e ardhshme të zyrave.

Mbyllja do të shfaqet edhe në mediat e mëposhtme:

  • WFSB 3 & WFSB.com

  • WTNH 8

  • Fox 61 & FoxCT.com

Alarmet për motin

Klikoni në rajonin tuaj për të parë nëse ka alarme moti për të.

Mbylljet emergjente

MBYLLJE

Kategoria

Rreziku: 

Fillon: 

Përfundon: 

Vrojtim

Administrative Office(s): 

.

Service(s): 

Servicio(s) de cierre: 

Region(s): 

En la Región(es): 

Mbylljet e festave (Zyrat Administrative)

Vrojtim

Fillon: 

Përfundon: 

Shërbimet: 

Shërbimet e mbylljes: 

Rajonet: 

Në rajonet: 

.

bottom of page