top of page

Qytetet:

Kafeneja e Senior.
Fatherhood.webp
Butoni

Senior Community Café është një program që ofron dreka të balancuara nga ana ushqyese dhe me kosto të ulët për të moshuarit në lëvizje dhe disa grupe të tjera të kualifikuara. Kafenetë e komunitetit mbahen në vende të ndryshme, duke përfshirë qendrat e të moshuarve ose kishat. Përveç ofrimit të një vakti të nxehtë, drekat e Community Café u japin të pranishmëve mundësinë të shoqërohen, të shijojnë stimulimin e bisedës dhe të jenë pjesë e komunitetit. Senior Café kërkon një donacion prej 2,50 dollarësh ose më shumë për vakt për të ndihmuar në mbulimin e shpenzimeve. Ushqimet individuale të ofruara në Senior Café dhe gjithashtu nga Vaktet me rrota duhet të furnizojnë marrësit me të paktën një të tretën e sasisë së rekomanduar ditore të dietës. Ato janë gatuar për të marrë parasysh konsiderata të veçanta të ushqyerjes së lartë. Mundësitë e reja mundësojnë kafenetë e të moshuarve në vende të shumta në të gjithë Greater Waterbury. Të gjithë të moshuarit e moshës 60 vjeç e lart, pavarësisht nga të ardhurat, janë të mirëpritur të marrin pjesë dhe të shijojnë vaktet ushqyese dhe shumë të shijshme. Të tjerët që kualifikohen për t'u bashkuar në këtë program përfshijnë:

  • Bashkëshortja e një të moshuari, pavarësisht nga mosha e bashkëshortit
  • Personat me aftësi të kufizuara nën moshën 60 vjeç, të cilët ose jetojnë në objekte banimi ku ofrohen kafenetë e të moshuarve ose që shoqërojnë të moshuarit në vendet e ngrënies
  • Vullnetarët e moshuar të kafenesë

Për më shumë informacion telefononi Senior Nutrition Services në (203) 757-7738 ose email Ushqyerja@NewOppInc.org.

.

.

Na kontaktoni

Greater Waterbury

  • (203) 757-7738

Kërkesat e pranueshmërisë

Mosha 60 vjeç e lart


Programe të ngjashme

Liçensë

Shërbime të tjera

Shkarkimet

.

bottom of page