top of page

Qytetet:

Ecja e Lirisë.
Fatherhood.webp
Butoni

Ky projekt me 25 njësi në Waterbury u shërben 19 familjeve të pastreha dhe 6 individëve të pastrehë me aftësi të kufizuara. Ky model i strehimit mbështetës përfshin gjithashtu një partneritet me organizatat lokale të shërbimit social.

.

.

Na kontaktoni

Kërkesat e pranueshmërisë

Programe të ngjashme

Liçensë

Shërbime të tjera

Shkarkimet

.

bottom of page