top of page
Search

Puna e Waterbury CCT në komunitetin tonë
Ekipi i Kujdesit në Komunitet është një projekt i formalizuar i integrimit të organizatave klinik dhe me bazë në komunitet, i cili përbëhet nga mbi 40 ofrues të shërbimeve sociale dhe kujdesit shëndetësor në komunitetin Greater Waterbury. Ne bashkohemi çdo dy javë për të ofruar menaxhim intensiv të rasteve dhe për të koordinuar kujdesin për përdoruesit më të lartë të Departamenteve të Urgjencës së spitalit tonë dhe banorët më të rrezikuar.


CCT është një rrjet partneriteti që ndryshon dhe përmirëson ekosistemin shëndetësor.3 views0 comments

Comments


bottom of page